Det skulle vara slöseri med din tid att optimera din webbplats för nyckelord som inte ens är sökta efter. Även om du får toppplacering för ett brett sökord som inte är det som de flesta användare letar efter, beräknar Google hur många gånger användarna inte valde din lista och hur många gånger de returnerade till sökresultaten för att välja en annan webbplats. Att försöka slå denna beräkning är meningslös och oftare då inte, bara ett stort slöseri med tid och energi.

 

TA TID PÅ DIG

Därför bör du investera några resurser för att hitta de bästa sökorden; de som söker sig till inköp eller leder. Att köpa sponsrade annonser och betala för high end design och användbarhet är det bästa stället att börja. Det finns dock flera SEO-verktyg och programvara som finns tillgängliga på Internet för att hjälpa dig att hitta de bästa sökorden. de flesta av dem erbjuds av sökmotorerna själva och är helt gratis.

 

BRA TIPS

Här är en kärnprincip för Top 10 SEO Tips: När du använder något SEO-verktyg för att göra sökordsforskning, börja med att hålla dina sökningar tvetydiga, skapa kategorier och borra ner för att skapa små kluster (eller silor) av nyckelord. Resultaten kommer alltid att returnera nya förslag och idéer, ibland överraskande som du kanske inte har tänkt på. I de sponsrade annonserna blir dessa kluster dina annonsgrupper. Med din SEO blir de kataloger (eller taxonomi) av innehållet du vill ha på din webbplats.

Är du mer intresserad av sökmotoroptimering och hur du kan hitta dina sökord, vänligen kontakta vår webbyrå >>

Identifiera dina bra sökord