8 viktiga tillägg du bör ha på din WordPress webbplats:

Nr.1 Cookie Notice – Ett måste WordPresstillägg när det kommer till GDPR. Enkelt att installera. Fungerar bra i alla webbläsare och olika enheter som på mobil, Ipad och stationära datorer.

Nr.2 Wordfence – Idag bör man absolut ha en brandvägg på sin hemsida som håller hackare och virus borta och skyddar dina besökare. Wordfence är ett av världens mest nedladdade tillägg. Ett utmärkt skydd för hela din webbplats.

Nr.3 Really Simple SSL – Ett fantastiskt tillägg för att hjälpa dig med din SSL på hemsidan. Man behöver egentligen bara klicka för aktivera sitt SSL-certifikat. Det blir inte enklare än så.

Nr.4 Cache tillägg – Här har vi inte angett ett specifikt tillägg då vi jobbar med ganska många olika sådana i dagsläget. Men för nämna några av dem vi jobbar med och rekommenderar, så är det bl.a Swift Perfomance, WP-supercache och Autoptimize. Att använda ett cachetillägg är nödvändigt idag för att speeda upp din webbplats.

Nr.5 Smushy – Ett bra tillägg för att komprimera dina bilder på din webbplats. För tunga bilder gör webbplatsen långsam, och kan straffa dina placeringar hos Google och andra sökmotorer.

Nr.6 Site Kit – Ett tillägg av Google som kopplas ihop med ditt Google analytic konto och visar statistik på dina besökare på hemsidan direkt i adminpanelen, utan att du behöver logga in på ditt Google analytic. Smidigt och enkelt.

Nr.7 SEO Yoast – Ett måste SEO tillägg som alla WordPress-hemsidor bör ha installerat. Det hjälper dig ofantligt mycket med din sökmotoroptimering, och är ett smart och enkelt tillägg som alla kan använda. Man kan lära sig mycket om sökmotoroptimering bara genom detta tillägg.

Nr.8 Classic Editor – Ett tillägg som inaktiverar blockredigeraren i WordPress admin med bara en installation och ett enkelt klick. Classic editor har över 5 miljoner nedladdningar i skrivandes stund.

 

Artikeln kommer från WebbDesignFabriken – En webbyrå i Malmö